Факультет гуманітарної освіти і соціальних технологій > Новини кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання > УГСП в особі ректора Віталія Коцура підписав договір з «Адвокатським бюро Андрія Чичиркіна»: про що домовились

У понеділок, 29 квітня 2024 року, ректор УГСП Віталій Коцур та директор адвокатського бюро Андрій Чичиркін підписали договір про співпрацю між Університетом Григорія Сковороди в Переяславі та «Адвокатським бюро Андрія Чичиркіна». Ініціатором підписання угоди про співпрацю та угоди про проведення правознавчої практики студентами спеціальності 014 «Історія» стала кафедра загальної історії, правознавства і методик навчання факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій університету.

Декларується, що головною метою співпраці є забезпечення високої якості підготовки фахівців та їх майбутнього працевлаштування, зокрема у «Адвокатському бюро Андрія Чичиркіна».

«Навчальна практика є важливою формою підготовки студентів та складовою частиною навчального процесу. Крім того, саме під час практики майбутній фахівець має можливість заявити про свої здібності, отримати необхідний для початку кар’єри досвід», – наголошують представники кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання.

За результатом укладеної угоди планується організація й проведення наукових, освітніх семінарів, лекцій та конференцій. Також здійснюватиметься наукове консультування та можливість проходження практик.

 

Пресцентр кафедра загальної історії, правознавства і методик навчання

Недавні записи

Категорії