«Цифрова трансформація освіти: виклики, технології, ресурси»: коли відбудеться конференція і як стати її учасником

Факультет гуманітарної освіти і соціальних технологій > Анонси кафедри цифрових технологій навчання > «Цифрова трансформація освіти: виклики, технології, ресурси»: коли відбудеться конференція і як стати її учасником

Кафедра цифрових технологій навчання факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує до участі у ІІ науково-практичній конференції молодих учених «Цифрова трансформація освіти: виклики, технології, ресурси». Зібрання відбудеться з 21 по 22 травня 2024 року у заочній формі.

Повідомляється, що метою конференції є залучення студентів до науково-практичної діяльності та стимулювання і підтримка наукової діяльності молоді з  прикладних досліджень у галузі цифрових технологій.

Тематичні напрями роботи конференції:

  • Інноваційні підходи до професійної підготовки педагога в умовах цифровізації освіти;
  • Комп’ютерне моделювання в освітньому процесі сучасного закладу освіти;
  • Електронне освітнє середовище як складова цифрової інфраструктури закладу освіти;
  • Цифрова трансформація освіти в умовах викликів сьогодення;
  • Інтелектуальних систем у вдосконаленні сучасного освітнього процесу.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Аби взяти участь у конференції необхідно до 20 травня 2024 року надіслати на електронну скриньку isakluda@ukr.net:

  • Матеріали доповідей на із підписом листа (прізвище та ім’я), тема матеріалу та секція (наприклад: Іванов Іван, секція: …)
  • Анкету-заявку (відомості про авторів, наукового керівника і навчальний заклад)
  • Квитанцію про оплату

Організаційний внесок становить 100 грн. 25 % від організаційного внеску конференції буде перераховано на потреби Збройних Сил України.

Реквізити на оплату:

Отримувач Університет Григорія Сковороди в Переяславі (розрахунковий рахунок №UA978201720313211002201003726, банк ДКСУ м. Київ,  ЄДРПОУ 04543387, МФО 820172 з поміткою за конференцію «Цифрова трансформація освіти: виклики, технології, ресурси», ПІП учасника.

Зазначається, що до 1 червня 2024 року усім авторам буде надіслано сертифікати учасників (12 годин, 0,4 кредита ЄКТС) (*.pdf) на електронні адреси.

Більше деталей знайдете в інформаційному листі зібрання, а за додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до контактних осіб оргкомітету конференції: +38 (097) 539 72 09 – Людмила Ісак.

 

Пресцентр кафедри цифрових технологій навчання

Недавні записи

Категорії