«Ефективне лідерство в умовах трансформаційних змін»: професорка кафедри публічного управління та адміністрування Наталія Орлова провела тренінг для сковородинівців

Факультет гуманітарної освіти і соціальних технологій > Новини факультету > «Ефективне лідерство в умовах трансформаційних змін»: професорка кафедри публічного управління та адміністрування Наталія Орлова провела тренінг для сковородинівців

У вівторок, 12 грудня 2023 року, на базі кафедри публічного управління та адміністрування факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі доктором наук з державного управління, доцентом, професором кафедри публічного управління та адміністрування Наталією Орловою було проведено тренінг на тему «Ефективне лідерство в умовах трансформаційних змін»

Як зазначають організатори, тренінг був спрямований на розвиток навичок прийняття рішень в умовах невизначеності та формування комунікаційних стратегій для підтримки ефективної взаємодії в колективі.

«Ефективне лідерство в умовах трансформаційних змін є ключовим елементом успішного розвитку та стабільності організації. Сучасне бізнесове та освітнє середовище вимагає від керівників гнучкості, стратегічного мислення та високої адаптивності», – наголосила спікерка, додавши, що однією з основних складових успішного лідерства в період трансформаційних змін, є здатність впливати на людей та спрямовувати їх на досягнення спільної мети.

Також, у рамках тренінгу, проводилися практичні вправи, спрямовані на розвиток лідерських якостей, таких як стимулювання мотивації, виявлення емпатії та навченості у побудові довіри.

Учасники зустрічі отримали не лише теоретичні знання, а й конкретні інструменти для формування ефективного командного духу та керування змінами в організації. Завершальним акордом було видача сертифікатів, що підкреслює успішне завершення цього заходу.

Тренінг виявився не лише засобом зміцнення лідерських компетенцій учасників, але й важливим етапом у формуванні стійкої та конкурентоспроможної команди в умовах постійних трансформацій. Висловлюємо подяку Наталії Орлові за цей захопливий та плідний захід, що збагатив керівників новими інсайтами та навичками.

 

Пресцентр кафедри публічного управління та адміністрування

Недавні записи

Категорії