На ФГОСТ зібрали понад 23 000 гривень в рамках благодійної акції «Миколайчик для сковородинівця-захисника»: святкові бокси отримали 15 захисників – здобувачів факультету

Факультет гуманітарної освіти і соціальних технологій > Новини кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності > На ФГОСТ зібрали понад 23 000 гривень в рамках благодійної акції «Миколайчик для сковородинівця-захисника»: святкові бокси отримали 15 захисників – здобувачів факультету

Понад 23 000 гривень зібрали напередодні Дня Збройних Сил України та Святого Миколая з ініціативи кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій в рамках благодійної акції «Миколайчик для сковородинівця-захисника». Це вже не перша подібна ініціатива, яка реалізується на цьому факультеті.

Як розповідають на кафедрі соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності, на передову, – у підрозділи де Україну захищають сковородинівці усіх спеціальностей (переважно, здобувачі ФГОСТ – прим.авт.), – сформували й передали 10 «боксів». Якісь з них, за підтримки партнера «Нової пошти» Олександра Грановського (щира вдячність факультету цій людині – прим.авт.), надіслали безкоштовно, а один чекає захисника на кафедрі – його передадуть особисто вже цього тижня, під час його приїзду до альма-матер. За підрахунками, загалом охопили 14 захисників і одну захисницю.

«Кошти в монобанку, загалом, збирались всім університетом – до акції долучились як науково-педагогічні працівники, так і співробітники та здобувачі. Суми були абсолютно різні – від кількох до тисячі гривень. У посилках-боксах виключно речі першої необхідності, які можуть знадобитись на «передку», в тяжких погодних і військових умовах. Здобувачі, які вже отримали наші посилки, дякують за те, що ми про них не забуваємо», – коментує декан факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Вячеслав Редзюк.

Факультет гуманітарної освіти і соціальних технологій, колектив кафедри соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності дякує всім небайдужим і закликає продовжувати донатити на Збройні Сили України у будь-яких зручних для вас формах. Перемога – це наша спільна справа.

 

Пресцентр факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій

Категорії